Zamjena lampe

Lampe imaju ograničen rok trajanja tako da svakog vlasnika projektora ili projekcionog TV prije ili kasnije čeka zamjena lampe. Zamjenu lampe možete ostaviti stručnjacima ili je možete izvršiti sami.

Želim sam zamijeniti lampu

Ovo je najpovoljnija varijanta jer ne morate nikome plaćati za zamjenu a štedite i vrijeme koje bi inače trošili na transport projektora u servis. Zamjenu lampe sa modulom može zaista savladati svako tko ima križni odvijač. Zamjenu lampe bez modula preporučujemo iskusnijim korisnicima. Više o varijantama lampi možete pročitati ovdje.

Sa zamjenom Vam sigurno mogu pomoći i naše detaljne upute za zamjenu lampe.

Želim stručnu zamjenu lampe

U slučaju da želite da Vam lampu zamijeni stručna osoba, obratite se na servis ili IT tvrtku koja se bavi projektorima. Preporučujemo Vam da prvo pronađete lampu na našoj web stranici, tako da znate koje varijante lampi postoje za Vaš projektor i koja je njihova cijena. Onda se obratite na servis i dogovorite s njima zamjenu. Većinom se isplati kada kupac sam naruči lampu preko interneta a u servisu plaća samo za zamjenu lampe.

Ako se obraćate na ovlašteni servis proizvođača Vašeg projektora, upozoravamo Vas da nabavite originalnu lampu sa modulom. I njezina cijena je većinom puno povoljnija na internetu.

Pogledajte videa sa uputama za zamjenu

Da bi dobili ideju kako jednostavno se može lampa zamijeniti, pogledajte naša videa zamjene lampi u projektorima brendova Acer, BenQ, Epson, Panasonic i Sony također pogledajte kako izvršiti zamjenu same žarulje u lampi.

Ako već o lampama znate sve što je potrebno, preostaje samo odabrati ispravnu varijantu za vas

Najbrži vodič izborom lampe

Pronađi lampu u 2 klika

Lampe za projektore

Lampe za TV