Da li su podaci o cijeni i raspoloživosti robe na web stranici aktualni?

Znamo da je za Vas brzina isporuke Vaše nove lampe za projektor ključna. Trudimo se da uradimo maksimum za to da budu informacije o raspoloživosti i cijeni robe stalno aktualne, zato ih ažuriramo na dnevnoj bazi.

Upravljamo podacima o tisućama modela

Prodaja lampi za projektore je prilično zbunjujuće polje djelatnosti koje je zahvaljujući ogromnoj količini proizvoda i podataka o njima sklono greškama. Na tržištu postoji ogromna količina lampi za projektore – trenutno registrujemo gotovo 15 tisuća modela projektora i nešto manje od tisuću modela projekcionih televizora za koje nudimo lampe. Neke lampe se uklapaju u više modela projektora i TV, ipak ali postoje tisuće vrsta projekcionih lampi. Mnoge od njih osim toga nudimo u nekoliko varijanti.

Fer i transparentan pristup

Neki trgovci mame kupce na niske cijene da bi im u trenutku kupovine saopštili, da jeftina lampa koju su odabrali nije na raspolaganju i nameću im skuplji proizvod. Kod nas se ne morate bojati sličnog načina poslovanja, favoriziramo fer i transparentan pristup našim kupcima. Ipak se u izuzetnom slučaju može desiti da Vas kontaktiramo nakon što ste kod nas naručili lampu za Vaš projektor i informišemo Vas da određena lampa nažalost nije na stanju ili da se njezina cijena razlikuje od toga što ste vidjeli na našim stranicama. Može se na primjer desiti da dođe u jedan trenutak više narudžbi na istu lampu tako da se raspoloživost robe na sajtu u vrijeme Vaše kupovine ne stigne aktualizirati. Nekada može doći i do greške u bazi kod dobavljača. U takvim slučajevima kupca odmah kontaktiramo i ponudimo rezervne mogućnosti rješenja.  

Ako već o lampama znate sve što je potrebno, preostaje samo odabrati ispravnu varijantu za vas

Najbrži vodič izborom lampe

Pronađi lampu u 2 klika

Lampe za projektore

Lampe za TV